Toont alle 21 resultaten

LED Kaars

LED kaars is verlichting in vorm van een kaars, of zijn puntvormige LED lampen. Deze LED kaarslampen zijn energiezuinig en geven veel licht af. LED kaarslampen van hoge kwaliteit in verschillende licht kleuren. Het Onderdelenhuis heeft de LED kaarslamp / LED gloeilamp, de LED kaarslamp warm geel en de LED kaarslamp warm wit. De gloeilamp kleur staat aangegeven als 2300k, de warm gele kleur als 2500k en de warm wit is 2700k.

LED kaars kopen


LED kaarslampen

LED kaarslampen hebben de bekende kaarslamp vormen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. De LEDs die gebruikt worden in de kaars LED lampen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen voor een zeer lange levensduur van de lamp. LED kaars lampen zorgen voor een mooie uitstraling en voor een besparing tot wel 90% tegenover de oude kaarslamp. De LED kaarslampen zijn dimbaar en hebben een E14 fitting. De E14 LED kaarslampen zijn verkrijgbaar in een bolle vorm en in een vlam vormige lamp.

Kaarsvormige LED lampen

LED kaarslampen zijn de ideale vervangers voor de conventionele kaarslampen met een gloeidraad. Je kunt nu eindelijk die lastige kaarslampjes vervangen waar lange tijd geen goede vervanging voor was. LED kaarslampjes hebben natuurlijk een prachtig uiterlijk en worden vaak gebruikt in kroonluchters, of andere klassieke armaturen. Er zijn verschillende soorten LED kaarslampen zodat jijzelf kan kiezen wat je het mooiste vind en welke het best is voor jou toepassing. LED kaarslampjes met een krom puntje of een LED kaarslamp met een stompe kop, Het Onderdelenhuis heeft het allemaal. Je kan natuurlijk even verder kijken in het assortiment. Met LED kaarslampen haal je die prachtige warme sfeer in huis waar je zo aan gehecht bent, met onze kaarslampen levert je niet in op gezelligheid in huis.