Toont alle 4 resultaten

LED GU10

LED GU10 verlichting, is de vervanging voor de halogeen spot GU10 lampen door de kwaliteit LED spot lampen met GU10 fitting. Deze geven mooi licht af en je bespaart 90 % op het stroomverbruik. GU10 zegt alleen iets over de voet van de LED lamp. De beide pennen staan namelijk een 10 mm uit elkaar. Vandaar het getal 10 in GU10. Deze fitting wordt gebruikt voor 230 Volt halogeen en LED lampen.

LED GU10 kopen


LED GU10 lampen

LED GU10 lampen zijn er in verschillende kleuren licht: koel wit, wit, warm wit en extra-warm wit. Warm wit is het meest geschikt in huis, die komt overeen met de lichtkleur van gloeilampen.

Dimbare LED GU10

Dimbare GU10 LED lampen zijn er in verschillende soorten. Al je halogeenlampen en spotjes met GU10 fitting kunnen 1-op-1 vervangen worden door LED. Om de juiste LED lamp te vinden is het belangrijk om het Wattage te weten van je huidige lamp. Met behulp van de filters kan je eenvoudig de juiste lamp vinden. Door je huidige verlichting te vervangen door LED bespaar je 90 % op de energiekosten. Wil je meer informatie over hoeveel je kan besparen?