Toont alle 2 resultaten

LED G9

LED G9 lampen gebruiken minder energie dan traditionele G9 lampen. Deze verlichting kan direct op het 230 Volt stroom worden aangesloten en straalt warm wit (2700K) licht uit. G9 zegt alleen iets over de omgebogen fitting onderaan de LED lamp. De G9 LED lampen zijn gemakkelijk om te installeren: je trekt de oude lamp eruit en steekt de nieuwe erin.

LED G9 kopen


Wat is LED G9

G9 LED lampen zijn compacte capsulevormige lampen waarvan de pinnetjes 9 mm uit elkaar staan. Deze lampen werken op 230 Volt en kunnen dus direct op het stroomnetwerk aangesloten worden. Het vervangen van je oude halogeenlampen is eenvoudig door de steekfitting. Door de compacte afmetingen passen de G9 LED lampen eenvoudig in kleine armaturen. Door op LED over te stappen, bespaar je op energiekosten, maar behoud je ook de gewenste lichtkwaliteit. Daarnaast heb je jarenlang geen omkijken meer naar de vervanging, omdat de lampen tot wel 20 keer langer meegaan. Let bij het vervangen altijd even op het formaat van de LED lamp, deze kan mogelijk iets afwijken van de halogeenvariant.

G9 LED bestellen

LED G9 lampen bestellen, dat kan bij Het Onderdelenhuis. Kom gerust naar de winkel voor een grotere bestelling en extra informatie over LED lampen.