Toont alle 4 resultaten

LED G4

LED G4 verlichting is een vervanging voor de halogeen lampen. G4 zegt iets over de fitting van de LED lamp. Dit zijn de twee kleine staafjes die onderaan de LED lamp zijn bevestigd. De G4 LED lamp verbruikt tenslotte maar 15% van de stroom in vergelijking tot een gloeilamp of halogeenlamp.

G4 LED kopen


Wat is LED G4 verlichting

De LED G4 lampen werken op 12 t/m 15 Volt. G4 zegt iets over de twee staafjes onderaan de LED lamp. En zijn hetzelfde als bij een halogeen lamp. De G4 LED lampen zijn er in verschillende kleuren licht: koel wit, wit, warm wit en extra-warm wit. Warm wit is het meest geschikt in huis, deze lichtkleur komt overeen met de lichtkleur van gloeilampen. Betreft de lichtkleur kan er verschil in zitten. In huizen en winkels is 230 Volt aanwezig dan is er een transformator nodig. Bij vervanging van bestaande 12 Volt halogeen lampen, dien je eerst de transformator te vervangen. Al helemaal als de LED G4 lamp dimbaar moet zijn heb je andere dimmers nodig.

LED G4 bestellen

Wil jij meerdere LED G4 lampen bestellen? Dan is dat mogelijk bij Het Onderdelenhuis. Kom gerust naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden. Tevens geeft Het Onderdelenhuis advies over LED verlichting, wij staan je graag te woord en denken graag met je mee.