Resultaat 1–36 van de 47 resultaten wordt getoond

LED Deco

LED Deco verlichting geeft prachtig warm wit (geel) licht. In ons assortiment LED Deco verlichting zijn LED Deco lampen opgenomen met alle gangbare type fittingen. Hierdoor zal jij altijd een geschikt exemplaar vinden waarmee jij je interieur of exterieur op eigen wijze kunt verlichten. Het Onderdelenhuis heeft jarenlange ervaring met het oplossen van vraagstukken rondom verlichting.

LED Deco kopen

19,95
19,95
19,95
10,49

Wat is LED Deco

Een LED Deco lamp is ontwikkeld om het uiterlijk en uitstraling van een standaard gloeilamp na te bootsen. De filamenten zijn de gele staafjes die je in de lamp kunt zien. Het filament bestaat uit een transparant substraat waarop mini LED’s zijn bevestigd. Je kunt het zien als een mini lichtsnoer geplakt op glazen staafjes en verwerkt als een kooldraad. Iedere gloeilamp heeft, afhankelijk van het gewenste wattage, 2 of meer filamenten in zijn glazen behuizing. De gele kleur is van de fosfor coating over de LED's en die zorgt ervoor dat er warm, wit licht waargenomen wordt. Omdat de Edison fitting is gebleven word de LED filament lamp gezien als het ideale, zuinige alternatief voor de Edison gloeilamp.

LED Deco bestellen

Wil LED Deco lampen bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Dat gaat zeer eenvoudig. Bij een grotere bestelling van LED Deco verlichting kan je het beste naar de winkel komen.