Toont alle 9 resultaten

Laders

Laders voor batterijen kopen en of bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Bestel snel en voordelig batterijladers. Bekijk ons assortiment laders. Er zijn verschillende soorten batterijenladers te verkrijgen. Zoals: batterijlader met 12 Volt plug, snel laders, multifunctionele laders, universele laders, 9 Volt laders, loodaccu laders, Li-ion laders en de basic en premium batterijladers.

Batterijlader kopen

29,99

Batterijen

Mini Charger

9,99
34,99

Batterijen

LCD Plug Charger

24,99
39,99
39,99
24,99

Batterijenladers

Een batterijlader is een apparaat om oplaadbare batterijen (accu's) mee op te laden. Sommige apparaten zoals mobiele telefoons en mp3-spelers hebben een ingebouwde batterijlader. De batterij kan dan tijdens het opladen in het apparaat blijven zitten. Om de batterij op te laden wordt het apparaat dan met een bijgeleverde speciale adapter op het stopcontact aangesloten. Op het schermpje van het apparaat is te zien hoe ver de batterij is opgeladen en wanneer deze helemaal vol is geladen. Batterijladers zijn er in eenvoudige en uitgebreide uitvoeringen. Batterijladers voor thuisgebruik om NiCd of NiMH batterijen / accu's op te laden kunnen grofweg ingedeeld worden als volgt: Constante spanning, constante stroom, timer en intelligent.

Batterijlader bestellen

Wil jij een nieuwe batterijlader bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Mocht de gewenste lader er niet tussen staan. Dan is dat geen probleem. Het Onderdelenhuis kan iedere batterijlader bestellen. Let wel op deze hebben wel een langere levertijd van één dag.