Laagspanning

Laagspanning kabels kopen en of bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor allerlei draad en kabel. Met laagspanning worden wisselspanningen tot 1000 Volt en gelijkspanningen tot 1500 Volt bedoeld. Tot de laagspanning behoort dus ook de netspanning van 230/400 Volt. Dit zijn laagspanning kabels die je kunt gebruiken als signaalkabel of telefoonkabel.

Laagspanning kabel kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Laagspanning kabels

In Nederland dienen laagspanningsinstallaties te voldoen aan de laagspanningsrichtlijn. Dit kan onder andere door middel van norm NEN 1010, die inhoudt dat de installatie zodanig afgeschermd en veilig uitgevoerd moet zijn dat bij normaal gebruik geen gevaarlijke situaties (zoals elektrocutie) voor mens en dier kan optreden. De bedrijfsvoering is het veilig werken met, aan of nabij laagspanningsinstallaties en wordt beschreven in de norm EN-50110. In Nederland wordt deze aangevuld met de norm NEN 3140.

Laagspanning kabels bestellen

Wil jij meerdere meters nieuwe laagspanning kabels bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Wij hebben meerdere meters op rol beschikbaar. Wil je zelf een rol laagspanning kabel bestellen? Dan kan dat hier! Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.