Koolmonoxidemelders

Koolmonoxidemelder kopen en of meerdere koolmonoxidemelders bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor beveiliging. Deze apparaten zijn voorzien van CO sensoren. Het Onderdelenhuis verkoopt verschillende koolmonoxidemelders.

Koolmonoxidemelder kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Koolmonoxidemelder

Een koolmonoxidemelder is een apparaat dat gas kan detecteren. Een koolmonoxidemelder beschikt over CO-sensoren die meteen alarm slaan na het meten van een verhoogde concentratie koolmonoxide. De melders werken op 230 Volt, alkaline batterij of op duurzame lithium batterijen. Een CO-melder heeft onder normale omstandigheden een levensduur van ongeveer 7 tot 10 jaar en werkt het best in stofvrije ruimtes. Gebruik bij het schoonmaken van een koolmonoxidemelder geen schoonmaakmiddelen. De chemische stoffen die hierin zitten kunnen de sensoren in de melder beïnvloeden.

Koolmonoxidemelders bestellen

Wil jij meerdere koolmonoxidemelders bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Wij denken graag met je mee om brandveilig te wonen. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.