Koelvloeistof

Auto koelvloeistof kopen en of bestellen? Dat kan hier bij Het Onderdelenhuis. Een essentieel onderdeel van de motor is het koelsysteem. Een van de eigenschappen van vloeistof is koelen. Daarom is het bijvullen van bijvoorbeeld auto koelvloeistof nodig.

Auto koelvloeistof kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Auto koelvloeistof

Als er te weinig koelvloeistof in het systeem aanwezig is, kan dat duiden op een lek. De motor kan oververhit raken. In het ergste geval kan de koppakking er tussenuit geblazen worden en sta je voor een dure reparatie. Als je regelmatig koelvloeistof moet bijvullen, laat de garage dan het koelsysteem controleren en zo nodig repareren. Om dit soort reparaties te voorkomen. Is het van belang dat je goed het pijl van de koelvloeistof in de gaten houdt.

Koelvloeistof bijvullen

Koelvloeistof bijvullen kan jezelf. Zorg er wel voor dat de motor is afgekoeld. Bescherm je handen met een doek als je de dop van de expansietank afdraait. Doe dit rustig, zodat eerst de druk kan ontsnappen. Gebruik altijd de door de fabrikant aanbevolen koelvloeistof. Als jezelf de koelvloeistof ververst, vang de oude vloeistof dan op in een bak en lever deze in bij de milieustraat. Bij Het Onderdelenhuis zijn verschillende auto koelvloeistoffen te verkrijgen. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.