Toont alle 5 resultaten

Klein elektra

Klein elektra kopen en of bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor installatiemateriaal. Klein elektra is te gebruiken bij het installeren van elektrische aansluitingen. Verschillende kabelschoentjes zoals het ringmodel voor in de auto, boot of caravan. Uitsluitend vast te zetten met de daarvoor bestemde kabelschoentang.

Klein elektra kopen

Electrische componenten

TRANSISTOR PHILIPS 7A ROHS

2,76

Electrische componenten

12-BT3904-0BX TRANSISTOR, &LT,1W

30,26

Electrische componenten

12-BT3904-0BX TRANSISTOR, &LT,1W

30,26

Klein elektra

Klein elektra zijn alle benodigdheden die je gebruikt bij het aanleggen van een nieuw elektrische netwerk. Denk hierbij aan verschillende soorten kabelschoenen. Zoals een: kabelschoen ringmodel en of een kabelschoen ronde stekker + contrastekker en of kabelschoen schuifstekker + contrastekker en kabelschoen vorkmode en nog veel meer verschillende klein elektra materiaal.

Kabelschoen

Een kabelschoen is een veelgebruikt onderdeel in de elektrotechniek. Het is een connector om een kabel te verbinden met een vlak aansluitstuk, gewoonlijk een kopergeleider. De kabelschoen wordt gewoonlijk aan de kabel gekrompen. Een kwalitatief goede kabelschoen is gemaakt uit zuiver koper en heeft een zachte metallisatie om het elektrisch contact te verbeteren. Om geen extra opwarming te veroorzaken is de contactoppervlakte van de kabel naar de kabelschoen en van de kabelschoen naar de vlakke koper geleider enkele malen groter dan de doorsnede van de geleider.

Klein elektra bestellen

Wil jij meerdere klein elektra bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! De verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.