Enig resultaat

Kit

Wil je kit kopen en of bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis de doe het zelf specialist, deze biedt de mogelijkheid aan zowel bedrijven als particulieren om kit, sealer en lijmkit tegen een scherpe prijs.

Kit kopen


Kit voor sanitair

Het Onderdelenhuis verkoopt online sanitairkit, beglazingskit, lijmkit, PUR -schuim, de kit specialist op het gebied van afdichtingsmaterialen. Al onze afdichtingsmaterialen zijn voorradig en de bestelde lijmkit, pur schuimen of beglazingskit kunnen worden geleverd bij je thuis of je kunt deze gemakkelijk afhalen in de onderdelenwinkel.

Lijmkitten

Lijmkit polymeren of hybride lijmkitten zijn erg geschikt voor het verlijmen van diverse materialen. Er kan een keuze gemaakt worden tussen de transparante lijmkitten en de meer allround ingestelde lijmkitten. Ook zijn er hightack lijmkitten waarvan de hechting vele malen sneller is dan de normaal ingestelde lijmkitten. Soms wordt de mogelijkheid geboden om een snelle dispersie basis lijmkit voor voornamelijk binnenshuis gebruik te kiezen. De lijmkit kan niet meer worden weggedacht, van bouw tot de fase overal in je woning wordt dus lijmkit toegepast de meest voorkomende bij de doe-het-zelver is waarschijnlijk het verlijmen van allerlei situaties.