Kinderzitjes

Fiets kinderzitjes kopen en of een speciaal, nieuw kinderzitje bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fietsaccessoires specialist. Kinderzitjes zijn gemakkelijk om kinderen mee te vervoeren op de fiets. Er zijn verschillende fietskinderzitjes deze kan je zowel aan het fietsstuur bevestigen evenals achterop de bagagedrager van je fiets.

Kinderzitje kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Kinderzitjes voor de fiets

Een kinderzitje is een accessoire op een tweewieler die een aparte zitplaats biedt aan een zeer jeugdige passagier. Het wordt ook wel een fietszitje of fietsstoeltje genoemd. Kinderzitjes zijn er in verschillende uitvoeringen. Vaak worden ze achterop een fiets gemonteerd ter hoogte van de bagagedrager. Bij een enkel model daarin zit het kind dwars op de rijrichting. Ook bestaan er kinderzitjes die voorop de fiets ter hoogte van het stuur worden bevestigd. De verschillende zitposities hebben ieder hun voor- en nadelen. Zo vergemakkelijkt een zit achterop het sturen en geeft een zit voorop meer contact met het kind. De materialen waaruit fietskinderzitjes zijn gemaakt verschillen. Moderne fietszitjes zijn vaak gemaakt van kunststof met daarnaast de toepassing van metaal. Zitjes kunnen onder meer zijn voorzien van voetriempjes, een ruggensteun, handgrepen en een veiligheidsgordel. Kinderzitjes voorop kunnen overigens ook nog een windschermpje hebben.

Kinderzitje bestellen

Wil jij meerdere kinderzitjes kopen en of juist net die ene speciale, nieuwe kinderzitje bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij een telefonische bestelling dien je er rekening mee te houden dat de verzending wel één dag langer is dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.