Toont alle 18 resultaten

Keuken schoonmaak

Wil jij je keuken schoonmaken? En zoek jij daarvoor de beste keuken schoonmaakmiddelen? Keuken schoonmaak kopen en of bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, specialist voor de schoonmaak. Het aanschaffen van de juiste HG keuken schoonmaakmiddelen.

Keuken schoonmaakmiddel kopen

HG Toilet Renovatie Kit
10,49
HG Schimmelreiniger

Huishoudelijk

HG Schimmelreiniger

7,39
HG douchecabine totaal beschermer
9,89
HG tegen stinkende vuilnisbakken
4,99
HG alle nare luchtjes weg
5,99
HG afvoerstank verwijderaar
4,95
HG kalkweg schuimspray

Huishoudelijk

HG Kalkweg Schuimspray

3,89
HG douche wasbakspray

Huishoudelijk

HG Douche Wasbakspray

2,99
+
Uitverkocht
HG kalkaanslag verwijderaar 1L
9,55
HG kalkweg schuimspray 500 ml met krachtige groene geur

Keuken Schoonmaak

HG Kalkweg Schuimspray 500ML

3,89
HG gel ontstopper

Huishoudelijk

HG Gel Ontstopper 1L

5,95
HG keukenontstopper / gootsteenontstopper

Huishoudelijk

HG Keukenontstopper 1L

6,89
HG vloeibare ontstopper afvoerontstopper
5,25
HG duo ontstopper

Huishoudelijk

HG Duo Ontstopper

11,49
HG Haarontstopper / schoonmaakmiddel

Huishoudelijk

HG Haarontstopper

7,95
HG vetweg 500 ml ontvetter

Huishoudelijk

HG Vetweg 500ML

4,19

Keuken schoonmaakmiddel

Het beste keuken schoonmaakmiddel is dat middel wat ervoor zorgt dat de hele keuken weer schoon wordt. Het schoon houden van de keuken verlengt de levensduur van de keuken. Aangezien er regelmatig maaltijden worden bereid, is het wel zo hygiënisch om de keuken schoon te houden. Om te voorkomen dat er voedselresten achterblijven, is het verstandig om je goed te laten informeren naar een geschikt keuken schoonmaakmiddel. Ondanks een goede afzuiging wordt een keuken dagelijks blootgesteld aan vet en vocht. Na gebruik van een keuken is het verstandig om direct de keuken even af te nemen. Dit voorkomt achteraf veel werk en bovendien blijft zo de keuken in optimale conditie.

Keuken schoonmaak

Wil jij de voegen van je keuken wandtegels schoonmaken? Dan zijn er genoeg HG schoonmaakmiddelen die dit voor je doen. Zijn de voegen inmiddels schoon, maar de tegels nog niet. Een handige tip: gooi een beetje wasverzachter in heet/warm water. Denk bij een emmer met 5 liter water aan 2 eetlepels wasverzachter. Een doekje erbij en soppen maar! Een alternatief voor wasverzachter is glans spoelmiddel. Om je kookstel goed schoon te krijgen van opgedroogd kookvocht of bijvoorbeeld overgekookte melkvlekken op het fornuis kunnen behoorlijk bewerkelijk zijn. Ga niet poetsen, maar laat ze weken. Maak een vaatdoek goed nat met heet water en laat deze tien minuten op de vlek liggen, daarna kan je het vuil in mum van tijd wegvegen. Ingebrande vlekken zijn weg te werken met groene zeep. Door de oppervlakken hiermee in te smeren, af te dekken met een natte doek en een tijdje te laten inweken, zijn de vlekken zo verdwenen. Vieze knoppen van het fornuis kan je zonder problemen laten meedraaien in de vaatwasser. Zo heeft Het Onderdelenhuis wel meer tips en trucs om je keuken in optimale topconditie te houden met HG keuken schoonmaakmiddelen.