Kettingsloten

Fiets kettingsloten kopen en of juist net dat ene speciale nieuwe kettingslot bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fietssloten specialist. Een kettingslot bestaat uit een al dan niet geharde stalen ketting en een sluiting. De ketting is meestal voorzien van een beschermhoes om beschadigingen aan het fietsframe te voorkomen. Dit type slot wordt veelal gezien als het veiligste fietsslot.

Kettingslot kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Kettingsloten fiets

Een kettingslot bestaat uit een al dan niet geharde stalen ketting en een sluiting. Het wordt gezien als het meest veilige fietsslot. Echter: niet alle kettingsloten zijn even veilig. Bij een kettingslot van niet-gehard staal, te herkennen aan ronde schakels en de lage prijs, gaan vooral de dunnere exemplaren al met een kniptang door. Maar ook gehard stalen kettingen kunnen onveilig zijn. Met een betonschaar zijn gehard stalen schakels van 6 mm of minder dikwijls eenvoudig door te knippen. Fietssloten met een gehard stalen ketting van 8 mm worden wel als veilig beschouwd: een betonschaar bijt zich er doorgaans op stuk. De meerwaarde van nog dikkere kettingen is maar gering. Al dit soort sloten zijn te verbreken met behulp van een slijptol, daar is geen enkel slot tegen bestand. Maar dit geldt ook voor sloten met een ketting van 8 mm. Daarom wordt een gehard stalen kettingslot met schakels van 8 mm vaak aanbevolen als beste slot voor een fiets. Dit biedt immers de meest veilige oplossing voor je fiets.

Kettingslot bestellen

Wil jij meerdere kettingsloten kopen en of juist net dat speciale kettingslot bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij een telefonische bestelling dien je er rekening mee te houden dat de verzending wel één dag langer is dan normaal. Eveneens als het product niet voorradig is binnen onze voorraad. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.