Toont alle 21 resultaten

Apple iPhone

Apple iPhone onderdelen kopen? Dat kan als jij een kapotte iPhone hebt. Het Onderdelenhuis repareert telefoons en vervangt kapotte schermen. In onze webwinkel vind je allerlei onderdelen die passen bij jouw smartphone. Zoals hoesjes, USB laders, lightningcable en accu’s. Daarnaast vind je bij het Onderdelenhuis ontzettend veel onderdelen om je smartphone die wellicht kapot is, weer werkend / heel te krijgen. Ben je op zoek naar een specifiek kabeltje om daarmee iets aan te sluiten op je telefoon? Ook dat vind je in het assortiment voor smartphones.


iPhone onderdelen

Het is mogelijk om originele onderdelen te bestellen voor je smartphone. Bij het Onderdelenhuis kan iedereen zijn kapotte smartphone laten repareren. Hierdoor ben jij verzekerd van het juiste onderdeel voor jou smartphone. Bij het Onderdelenhuis kan je ook losse onderdelen kopen. Deze zou jezelf ook kunnen maken. Weet wel dat eventuele garantie op het apparaat vervalt. Daarom adviseren wij altijd eerst de verzekering te raadplegen. En na goedkeuring kunnen wij je smartphone alsnog voor jou maken.

Apple iPhones 5 / 5S / 5C / 6 / 6S / 6 Plus / 6S Plus / 7 / 7 Plus / 8 / 8 Plus / X / XR / XS / XS Max

Apple is een toonaangevende producent en is onder andere bekend van de iPhone, iPod, iPad en Mac producten. Apple biedt unieke producten, die de beste prestaties leveren. Voor accessoires, zoals originele Apple laad- en datakabels, connector aansluitingen en Apple netvoeding kun je bij het Onderdelenhuis terecht.