Enig resultaat

iPad

Apple iPad onderdelen zijn bij het onderdelenhuis in Emmen te bestellen. Mocht je tablet zijn gevallen en heb jij een barst in het scherm zitten of doet de knop het niet meer goed? Het onderdelenhuis repareert je tablet.


iPad onderdelen

Het is mogelijk om originele onderdelen te bestellen. Een iPad, wordt ook wel een tablet genoemd. En laad je snel en gemakkelijk op met de tablet laders van het onderdelenhuis. Ook voor andere tablet merken vind je bij ons een passende lader. In het aanbod vind je zowel thuisladers als handige autoladers waarmee je de tablet onderweg kan opladen. En of je kinderen achterin de auto rustig een film kan laten kijken. Ben je op zoek naar een stevige tablet beschermhoes die het apparaat beschermt tegen beschadiging? Dan heeft het onderdelenhuis een uitgebreid aanbod aan tablethoezen liggen. In het assortiment vind je laders en hoesjes voor verschillende merken en modellen iPads. Vind je voor jouw tablet geen passend productonderdeel? Neem dan even contact op met het onderdelenhuis, wij helpen je graag! En kunnen alsnog voor jou het juiste tablet onderdeel of accessoire bestellen!

iPad accessoires

Bij een tablet mogen handige accessoires niet ontbreken! Daarom vind je in ons assortiment praktische accessoires zoals datakabels, geheugenkaarten, styluspennen en USB-stekkers. Maar ook trendy hoofdtelefoons om te genieten van je favoriete muziek en houders waarmee je jouw tablet of telefoon veilig bedient in de auto.