Toont alle 22 resultaten

Inksave inkt cartridges

Inksave inkt cartridges zijn een zeer goed alternatief voor de bestaande inktpatronen. Inksave biedt goedkope inktpatronen, laser toner en printerinkt aan. Jij kunt verwachten een uitzonderlijke service en geweldige producten die kwaliteit hebben.

Inksave inkt kopen

12,49
12,49
12,49
19,49
12,49
14,99
14,99
14,99
14,99
5,99
5,99
5,99
6,99
Inkt HP 78 Kleur Inksave Inktpatroon Inkt cartridge
27,99
Inkt HP 27BK Inktcartridge Inksave
14,99

Inksave kwaliteit inkt

Kwaliteit is alles schrijft Inksave. Veel inkt cartridges zijn eenvoudig kleine plastic containers gevuld met inkt. Waarvan sommige via een Silicium chip, informatie naar de printer sturen. De compatibele inkjet cartridges worden op precies dezelfde manier gemaakt en produceren uitstekende afdrukken van hoge kwaliteit. Net zoals originele merk inkt cartridges. Bij alle Inksave producten hoort de ISO 9001 kwaliteitsgarantie: zie de logo's op de verpakking. Dit betekent dat je met volledig vertrouwen een Inksave cartridge kunt kopen. Dat is dus veilig en met de wetenschap dat de kwaliteitsnormen tijdens het productieproces van de inktpatronen worden gehandhaafd. Omdat ze geen logo van een fabrikant dragen, kunnen ze tot 85% minder kosten dan originele inkt cartridges. De inktpatronen passen in: Canon, Epson, HP en Brother printers.

Inksave Brother inktpatronen

Opmerking voor eigenaren van Epson printers. Inksave begrijpt dat veel Epson-printers van na april 2008 een besturingssysteem hebben dat is ingebouwd in de elektronica om te voorkomen dat een compatibele cartridge meer inkt levert dan hun eigen merkproducten. Onze compatibele cartridges van topkwaliteit bevatten veel meer inkt dan die van Epson, maar machines met dit apparaat zullen een bericht 'vervangen van het inktpatroon' laten zien. Als er nog voldoende inkt in zit. Hoewel het betekent dat je cartridges moet weggooien voordat ze leeg zijn, is er nog steeds een aanzienlijke kostenbesparing. Helaas is er geen bekende manier om dit systeem te omzeilen. Het enige wat je kunt doen is toch gewoon door te blijven printen als dit mogelijk is?

Compatibele inktpatronen

De term "compatibel" betekent een inkt cartridge of laser toner cartridge of drum aangemaakt door iemand anders dan de originele printerfabrikant. Ze kosten meestal aanzienlijk minder dan originele merkartikelen. Inksave garandeert je een ijzersterke garantie van een uitstekende printkwaliteit en een gelijk of zelfs hoger pagina-rendement!