Toont alle 5 resultaten

Inbouw schakelaars

Inbouw schakelaars kopen en of een nieuwe inbouw schakelaar bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor installatiemateriaal. Je gebruikt deze om elektrische apparaten, verlichting en installaties in en uit te schakelen.

Inbouw schakelaar kopen


Inbouw schakelaars

Inbouw schakelaar gebruik je om installaties in en uit te schakelen. Zo zijn er onder andere trekschakelaars, dimmers, wasmachineschakelaars, bewegingschakelaars en zelfs combinatieschakelaars. Deze combinatieschakelaars bevatten veelal een lichtknop en stopcontact. Een schakelaar aansluiten is niet zo moeilijk, maar je moet natuurlijk wel weten hoe je het moet doen. Daarnaast zul je, omdat je met elektriciteit te maken hebt. Altijd de nodige maatregelen treffen voor de veiligheid. Bij Het Onderdelenhuis kan je voordelig allerlei soorten inbouw schakelaars kopen.

Soorten inbouw schakelaars

Er zijn verschillende lichtschakelaar types, de meest gangbare zijn de enkelpolige, tweepolige, wisselschakelaars, kruisschakelaars en serieschakelaars. De enkelpolige schakelaar stuurt een lichtkring aan vanaf één schakelaar. Hij wordt vooral in droge ruimtes gebruikt, of in kleine ruimtes, bijvoorbeeld een trapkast. De tweepolige schakelaar wordt gebruikt in vochtige ruimtes, zoals de badkamer of de kelder. Met een wisselschakelaar sturen twee schakelaars één lichtpunt. Dat is handig voor bijvoorbeeld verlichting in de trap. Bij een kruisschakelaar wordt één lichtkring aangestuurd door drie schakelaars. Deze wordt veel gebruikt voor ruimtes die je vanuit meerdere kanten kunt toetreden. Het Onderdelenhuis verkoopt ze allemaal.

Merken inbouw schakelaars

Er zijn veel verschillende merken inbouw schakelaars zoals: Berker, Niko, Gira, Busch Jaeger, Jung, Peha en Elso.

Inbouw schakelaar bestellen

Wil jij een nieuwe inbouw schakelaar bestellen? Of juist meerdere inbouw schakelaars. Let op! De verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.