Inbouw dimmers

Inbouw dimmer kopen en of meerdere nieuwe inbouw dimmers bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor installatiemateriaal. Creëer thuis de gewenste sfeer door de verlichting te dimmen met de inbouw dimmers van Het Onderdelenhuis.

Inbouw dimmer kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Inbouw dimmers

Je hebt onder meer keuze uit inbouw dimmers die geschikt zijn voor gloeilampen, dimmers speciaal voor LED-verlichting, draadloze dimmers, dimmers geschikt voor halogeenlampen en snoer dimmers. Ook duo-dimmers behoren tot ons ruime assortiment dimmers. De dimmers zijn gemaakt van sterk materiaal en in diverse kleuren leverbaar.

LED dimmer

Een gewone dimmer kan je niet gebruiken voor het dimmen van LED-verlichting. Hiervoor dien je een speciale LED dimmer te gebruiken. Deze speciale LED dimmers zijn hier bij Het Onderdelenhuis te koop.

Duo dimmer

Met een dubbele dimmer of duo dimmer kunt je twee lampen afzonderlijk van elkaar bedienen. Wel zo makkelijk als je twee lampen op verschillende sterkte wilt laten verlichten.

Merken inbouw dimmers

Bij Het Onderdelenhuis vind je het assortiment inbouw dimmers van verschillende merken zoals: Berker, Niko, Gira, Busch Jaeger, Jung, Peha en Elso.

Inbouw dimmers bestellen

Wil jij meerdere nieuwe inbouw dimmers bestellen? Dan kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! De verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.