Inbouw combinaties

Inbouw combinaties kopen en of bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor installatiemateriaal. Inbouw combinatie schakelaars zijn er in diverse soorten en van verschillende merken zoals: Berker, Niko, Gira, Busch Jaeger, Jung, Peha en Eltako. Je gebruikt ze om elektrische apparaten, verlichting en installaties in en uit te schakelen.

Inbouw combinatieschakelaar kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Inbouw combinatie wisselschakelaar

Er zijn vele verschillende soorten inbouw combinatieschakelaars. Zo zijn er onder andere trekschakelaars, dimmers, wasmachineschakelaars, bewegingschakelaars en zelfs combinatieschakelaars. Deze combinatieschakelaars bevatten veelal een lichtknop en stopcontact. Een schakelaar aansluiten is niet zo moeilijk, maar je moet natuurlijk wel weten hoe je het moet doen. Daarnaast zul je omdat je met elektriciteit te maken hebt altijd de nodige maatregelen treffen voor de veiligheid. Bij Het Onderdelenhuis kan jij voordelig allerlei soorten inbouw combinatieschakelaars kopen of bestellen.

Soorten schakelaars

Er zijn verschillende lichtschakelaar types, de meest gangbare zijn de enkelpolige, tweepolige, wisselschakelaars, kruisschakelaars en serieschakelaars. De enkelpolige schakelaar stuurt een lichtkring aan vanaf één schakelaar. Hij wordt vooral in droge ruimtes gebruikt, of in kleine ruimtes, bijvoorbeeld een trapkast. De tweepolige schakelaar wordt gebruikt in vochtige ruimtes, zoals de badkamer of de kelder. Met een wisselschakelaar sturen twee schakelaars één lichtpunt. Dat is handig voor bijvoorbeeld verlichting in de trap. Bij een kruisschakelaar wordt één lichtkring aangestuurd door drie schakelaars. Deze wordt veel gebruikt voor ruimtes die je vanuit meerdere kanten kunt toetreden. Er zijn dus vele combinatieschakelaars te verkrijgen.

Inbouw combinatieschakelaar bestellen

Wil jij meerdere nieuwe inbouw combinatieschakelaars bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! De verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.