Huishoud onderdelen

Ben jij opzoek naar onderdelen voor huishoudelijk gebruik? En wil jij een nieuwe koffiepot kopen of een bepaalde klopper voor je keukenmachine? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor onderdelen van huishoudelijke apparaten. Het Onderdelenhuis is een specialist voor oplossingen in het huishouden. Of het in de keuken, woonkamer, badkamer en elders in huis is, wij hebben een groot assortiment onderdelen en accessoires om je verder te helpen.

Huishoud onderdelen kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Huishoudelijke onderdelen

Heb jij je glazen koffiepot per ongeluk laten vallen? En is deze kapot? Dan kan je bij Het Onderdelenhuis een nieuwe bestellen. Wij hebben bijna alles voor keukenmachines, koffiezetapparaten, staafmixers, snijapparaten en overige keukenapparaten. Wij helpen je graag verder met een passende onderdelen voor huishoudelijke apparaten, als oplossing voor in de keuken.

Huishoudelijke apparaten

Want hoeveel keukenapparaten en of huishoudelijke apparaten gebruik jij per dag? Vast meer dan je denkt! Vandaag de dag wordt een defect huishoudapparaat al heel snel aan de kant geschoven en wordt er een nieuw apparaat gekocht. Dat is zonde! Vaak is het apparaat met een nieuw onderdeel eenvoudig te repareren en geef jij, jouw favoriete apparaat wel een tweede leven. Het Onderdelenhuis helpt je hierbij, want met de accessoires en onderdelen voor keuken- en huishoudelijke apparaten zorgen ervoor dat apparaten langer mee gaan en is een nieuwe aanschaf gelukkig niet nodig.

De juiste huishoudelijke onderdelen

Bij het vinden van het juiste onderdeel is onderstaande van belang: Noteer het merk, type en E-nummer van het apparaat. Zo weet je zeker dat je het juiste onderdeel aanschaft. Weet je niet waar je deze informatie kunt vinden? Kijk dan bij Zo vind je het typeplaatje. A-merk of huismerk: moet het persé van het A-merk zijn of kun je ook een huismerk artikel gebruiken? Dit laatste kan een aanzienlijk prijsvoordeel opleveren. Controleer de afbeelding: komt dit overeen met wat je verwacht of met wat je verteld is? De prijs: staat de prijs van het artikel in verhouding tot bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuw apparaat.