Toont alle 9 resultaten

Haspels

Haspels kopen en of een nieuwe haspel bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de verlengsnoeren specialist in alle verlengsnoeren. Met de kabelboxen en kabelhaspels is een stroomaansluiting altijd in de buurt. Gebruik een haspel om een stroompunt te verlengen.

Haspel kopen


Haspels

Met de haspels van Het Onderdelenhuis is een stroomaansluiting altijd in de buurt. Handig voor grote en kleine klussen, binnen en buiten. In het assortiment vind je haspels met een snoerlengte tot wel 50 meter lang. Niet alleen geschikt voor in of om het huis, maar ook handig voor op de camping of op de bouwplaats. Zo creëer je met een haspel in een mum van tijd één of meerdere stroomaansluitingen. De kabelhaspels en kabelboxen zijn voorzien van een snoer, variërend van enkele meters tot wel vijftig meter lang. Handig als je de heg wil snoeien met elektrisch gereedschap of stroom nodig hebt tijdens het kamperen. De haspels en kabelboxen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Haspel bestellen

Wil jij meerdere haspels bestellen of een nieuwe haspel? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! De verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.