Hangsloten

Hangsloten kopen en of een nieuw hangslot bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fietssloten specialist. Dit soort sloten bestaat uit een los geweven staaldraad met een plastic omhulsel. Door de vorm kan je ze gemakkelijk meenemen en gebruiken. Hoewel vooral de dikkere hangsloten er robuust uitzien, bieden ze niet altijd genoeg bescherming, tenzij deze van gehard staal zijn gemaakt. En is tegenwoordig een tweede fietsslot geen overbodige luxe.

Hangslot kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Hangsloten fiets

Hangsloten voor de fiets bestaan uit een los geweven staaldraad met een plastic omhulsel. Door de vorm kan men ze gemakkelijk meenemen en gebruiken. Doordat de dikkere hangsloten er robuust uitzien, bieden ze niet genoeg bescherming. Deze kabels zijn namelijk zeer eenvoudig door te knippen, een simpele kniptang is al voldoende. Als er tijd voor is, doet een dief dit desnoods draadje voor draadje met een klein tangetje. Beter zijn kabelsloten van gehard staal; die zijn veel moeilijker open te knippen. Dit soort hangsloten worden daarom ook wel kabelsloten genoemd. Dit soort kabelsloten worden vaak gebruikt om je fiets te bevestigen aan een lantaarnpaal of verankert fietsenrek.

Hangslot bestellen

Wil jij meerdere hangsloten kopen en of juist net dat speciale hangslot bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij een telefonische bestelling dien je er rekening mee te houden dat de verzending wel één dag langer is dan normaal. Eveneens als het product niet voorradig is binnen onze voorraad. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.