Handvatten

Fiets handvatten kopen en of een nieuw handvat bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fietsonderdelen specialist. Fiets handvatten zorgen voor grip en controle over je fiets. Daarnaast geven ze comfort. Zijn die van jou versleten? Het Onderdelenhuis heeft goedkope, nieuwe fiets handvatten in het assortiment.

Fiets handvatten kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Fiets handvatten

Goede fiets handvatten zijn essentieel voor een goede grip tijdens het fietsen. Handvatten zijn daarom erg belangrijk voor de veiligheid op de fiets. De fiets handvatten zijn er in diverse materialen, vormen, maten en voor verschillende soorten fietsen. Er is een ruim assortiment aan universele handvatten die geschikt zijn voor vrijwel iedere gangbare fiets. Heb je het liefst een stevig, leren handvatten of een kunststof handvatten met een profiel voor meer grip? Bij Het Onderdelenhuis ben jij aan het juiste online adres voor een fiets handvat.

Kinder fiets handvatten

Voor kinderfietsen is er tevens een ruim assortiment aan kinder fiets handvatten in verschillende kleuren. Of ben jij specifiek op zoek naar een BMX of ATB fiets handvatten? Het Onderdelenhuis heeft altijd een goede kwaliteit voor een lage prijs. Alle fiets handvatten hebben wij op voorraad en kunnen daardoor extra snel geleverd worden!

Fiets handvatten bestellen

Wil jij meerdere fiets handvatten bestellen of gewoon één nieuw fiets handvat bestellen? Dat kan allemaal via Het Onderdelenhuis. Let op! Bij het telefonisch bestellen, is de verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.