Fietszadels

Fietszadels kopen en of juist net die ene speciale fietszadel bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fietsonderdelen specialist voor allerlei zadels. Een fietszadel is een essentieel onderdeel voor op de fiets. Hier zit je immers op als je aan het fietsen bent. Vandaar dat een goed zadel voor op de fiets zeer gewenst is, bij menig mens.

Fietszadel kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Zadels

Bij een gewone stadsfiets is het zadel van een kunststof gemaakt, met een schuimrubber of gelvulling. Onder het fietszadel zijn drukveren aangebracht. Bij luxe fietsen is het zadel vaak van leer en is de zadelpen soms voorzien van telescopische vering. Wat meer comfort geeft tijdens het fietsen. Ook zijn er speciale fietszadels te verkrijgen, denk hierbij aan zadels die speciaal voor racefietsen worden gemaakt.

Zadelvorm

Omdat op een racefiets meer voorovergebogen wordt gezeten, is het zadel van een racefiets anders van vorm dan bij een stadsfiets. Het zadel is dan niet geveerd en langwerpiger van vorm. Het zadel heeft deze vorm, opdat de berijder niet op zijn billen zit en races gaan vaak over lange afstanden die veel tijd vergen, waardoor zadelpijn wordt voorkomen. Tevens zijn er bij fietsen heren- en dameszadels, met ieder een eigen vorm. Let hier dus goed op als je een nieuwe fietszadel wil aanschaffen.

Fietszadel bestellen

Wil jij meerdere fietszadels kopen, of juist net die ene speciale fietszadel bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij een telefonische bestelling dien je er rekening mee te houden dat de verzending wel één dag langer is dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.