Toont alle 5 resultaten

Fietsverlichting

Fietsverlichting kopen en of een fietsverlichting bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fiets specialist voor alle fietsen. Verlichting voor fietsen bestaat uit op een fiets aangebrachte lampen. Fietsverlichting heeft twee functies namelijk, zichtbaar zijn voor andere weggebruikers tijdens schemer en duisternis. En in het donker je weg kunnen vinden op onverlichte wegen en paden. Hier hebben wij allerlei soorten fietsverlichting in het assortiment.

Fietsverlichting kopen

Koplamp Edge Mobile 1 LED fietsverlichting

Batterij Verlichting

Koplamp Edge Mobile 1 LED

9,99
-38%
-29%
Fietsachterlicht Edge City 3 LEDs inclusief batterijen
4,99

Fietsverlichting

Fietsverlichting moet bestaan uit een wit of geel licht uitstralende lamp aan de voorkant van de fiets, de zogeheten koplamp, en een roodgekleurd licht aan de achterkant, de achterverlichting. Als de koplamp over voldoende vermogen beschikt kan deze het zicht naar voren vergroten. Doordat het achterlicht een andere kleur heeft dan de koplamp kunnen andere weggebruikers de voorkant van de fiets onderscheiden van de achterkant. De zichtbaarheid van de fiets in de duisternis kan ook vergroot worden door het aanbrengen van diverse reflecterende materialen. Dit laatste valt niet onder de wettelijke beschrijving van fietsverlichting maar is altijd goed om te hebben. Eveneens zijn er tegenwoordig leuke verlichting voor in de fietswielen en of voor op het fietsventiel. Deze verlichting kan verschillen van kleur door middel van de verschillend gekleurde LED lampjes.

Fietsverlichting bestellen

Wil jij meerdere fietslampen kopen en of juist die speciale fietsverlichting bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij een telefonische bestelling dien je er rekening mee te houden dat de verzending wel één dag langer is dan normaal. Eveneens als het product niet voorradig is binnen de voorraad. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.