Fietstassen

Fietstassen kopen en of bestellen? Dat kan hier bij Het Onderdelenhuis, de fiets specialist als het om een goede fietstas gaat. Er zijn verschillende fietstassen te verkrijgen. Hierdoor spelen wij graag in op de nieuwste fietstas trends. In deze onderdelenwinkel heb jijzelf de keuze.

Fietstas kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Fietstassen bestellen

Je kunt verschillende fietstassen bestellen bij Het Onderdelenhuis. Zo zijn er de enkele fietstassen. En de dubbele fietstassen in alle soorten, kleuren en maten. Het Onderdelenhuis heeft meerdere merken en in verschillende prijsklassen met diverse mogelijkheden fietstassen. Ook voor elektrische fiets hebben wij een bijpassende fietstas. Wil jij een fietstas kopen? Het Onderdelenhuis heeft een groot assortiment in de winkel.

Enkele fietstassen

Enkele fietstassen heten ook wel de pakaftas, of pakaftassen genoemd. Een pakaftas is een tas die aan een kant van de bagagedrager achterop gehangen wordt en gemakkelijk van de fiets af te pakken is. Zo kan jij bijvoorbeeld gemakkelijk boodschappen doen, omdat je de fietstas simpelweg meeneemt. En bij de fiets aangekomen de tas weer aan een kant van de bagagedrager hangt.

Dubbele fietstassen

De dubbele fietstas is een fietstas voor achterop de fiets en heeft aan beide zijden van de bagagedrager achterop een gelijke tas hangen. Met een dubbele fietstas kan je uiteraard meer meenemen dan met een enkele fietstas. Dubbele fietstassen zijn echter wel meestal tassen die vast op de fiets worden gemonteerd. Je bent daarmee iets minder flexibel in het gebruik dan met een pakaftas ofwel enkele fietstas.

Fietstas elektrische fiets

De meeste dubbele fietstassen zijn geschikt voor het gebruik op een e-bike / elektrische fiets. Slechts bij een beperkt aantal dubbele fietstassen is dit niet of onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.