Enig resultaat

Fietsstandaarden

Een fietsstandaard kopen en of meerdere fietsstandaarden bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fietsonderdelen specialist. Een standaard gebruik je om je fiets mee rechtop te parkeren. Er zijn verschillende soorten fietsstandaarden in het assortiment.

Fietsstandaard kopen


Fietsenstandaarden

Een fietsstandaard (ook wel: staander of standaard genoemd) is een onderdeel van een fiets waarmee het mogelijk is de fiets rechtop stil te zetten. Meestal bevindt de fietsstandaard zich aan de linkerkant van de fiets, tussen de bracket en het achterwiel. Hij kan met de voet worden uit- en ingeklapt. Een typisch Nederlands model bevindt zich in uitgeklapte toestand onder het achterwiel. Dit geeft de meeste stabiliteit aan de fiets.

Racefiets op de juiste hoogte

Met een fietsstandaard kan jij, je racefiets of mountainbike op een goede werkhoogte hangen. Zo kun je gemakkelijk overal bij wanneer je de fiets wilt gaan schoonmaken of wilt gaan sleutelen. Ook kun je bij sommige standaarden je gereedschap ophangen of neerleggen waardoor je altijd alles prettig bij de hand hebt. Kortom met de juiste fietsstandaard wordt goed fietsonderhoud een stuk gemakkelijker.

Fietsstandaard bestellen

Wil jij meerdere fietsenstandaarden kopen en of een nieuwe fietsstandaard bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! De verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.