Fietssloten

Fietssloten kopen en of een nieuw fietsslot bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fiets specialist voor goed gekwalificeerde fietssloten. Een fietsslot is een slot dat moet voorkomen dat een fiets kan worden gebruikt zonder toestemming van de bezitter. Er bestaan twee vormen van fietssloten: een slot dat de fiets onbruikbaar maakt (maar dat niet voorkomt dat de gehele fiets wordt verplaatst) en een slot dat de fiets verankert aan een object in de omgeving. Goedgekeurde fietssloten zijn gekwalificeerde sloten door verzekeraars. En zeker aan te raden voor op elektrische fietsen.

Fietsslot kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Fietssloten

Er zijn verschillende soorten fietssloten te verkrijgen. Zo verkoopt Het Onderdelenhuis, de hangsloten, kettingsloten en ringsloten. Welke het beste is hangt af van de fiets waarop jij het fietsslot wilt plaatsen. Hou er rekening mee dat een gekwalificeerd slot, wel wordt geaccepteerd door de verzekeraar. Waardoor bij diefstal de verzekeringsmaatschappij het bedrag netjes uitkeert, jij weer een nieuwe fiets kunt kopen. Er zijn veel verschillende soorten fietssloten op de markt, in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. In principe zijn alle sloten te kraken, maar hoe meer weerstand het gebruikt type slot biedt, des te eerder zal de dief zijn poging het betreffend slot te verbreken opgeven of zelfs geheel en al van een poging afzien. Omdat geroutineerde fietsendieven zich dikwijls in het kraken van een bepaald type slot hebben gespecialiseerd, biedt het gebruik van twee verschillende sloten nog meer bescherming. Daarom adviseren wij gebruik te maken van een ringslot door de velg van het achterwiel van de fiets en een kettingslot om de fiets vast te maken aan een verankert voorwerp in de straat.

Fietsslot bestellen

Wil jij meerdere fietssloten kopen en of juist net dat ene nieuwe fietsslot bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij een telefonische bestelling dien je er rekening mee te houden dat de verzending wel één dag langer is dan normaal. Eveneens als het product niet voorradig is binnen onze voorraad. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.