Enig resultaat

Fietsonderdelen

Fietsonderdelen zijn hier bij Het Onderdelenhuis te verkrijgen. Verleng de levensduur van je fiets met fietsonderdelen van Het Onderdelenhuis. Monteer nieuwe versnellingen op je racefiets of koop fietsverlichting, zodat je ook ’s avonds veilig over straat kunt. Bij Het Onderdelenhuis koop je fietsonderdelen voor een lage prijs. Wij bieden naast standaard fietsonderdelen zoals wielen of banden ook onderdelen zoals trappers voor fietsen.

Fietsonderdelen kopen


Voordelen fietsonderdelen

Het grootste voordeel van nieuwe fietsonderdelen kopen en of bestellen bij Het Onderdelenhuis: ✔ Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis, ✔ Fietsonderdelen van bekende fietsmerken, ✔ Ruim assortiment onderdelen voor je fiets, ✔ Topkwaliteit onderdelen tegen de laagste prijs. Wil je advies of meer informatie over het kopen van de juiste fietsonderdelen? Bel gerust met de klantenservice van Het Onderdelenhuis.

Fietsonderdelen kopen

Een fietsstuur of fietszadel heeft veel effect op het comfort dat je tijdens het fietsen ervaart. Bij Het Onderdelenhuis vind jij een ruim assortiment aan fietsonderdelen. Zodat jij altijd een fietsonderdeel vindt dat perfect bij jouw eigen fiets en wensen past. Weet je niet precies welk type fietsonderdeel je nodig hebt? Wij geven jou graag advies over onze fietsonderdelen. Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Fietsonderdelen voor alle fietsen

Fietsonderdelen voor alle soorten fietsen.Bij Het Onderdelenhuis koop je fietsonderdelen voor: mountainbikes (MTB), racefietsen, kinderfietsen, vouwfietsen, stadsfietsen en elektrische fietsen.

Racefiets onderdelen

Op zoek naar racefiets onderdelen om je racefiets te verbeteren? De racefiets onderdelen zijn altijd gemaakt van lichtgewicht materialen. Het Onderdelenhuis heeft een aanbod voor elk soort fietser. Fiets je kleine afstanden of juist lange tochten? Door het grote assortiment bij Het Onderdelenhuis vind jij altijd racefiets zadels of race pedalen, die perfect op jouw wensen aansluiten.

Vouwfiets onderdelen

Fietsonderdelen voor vouwfietsen hebben meestal afwijkende maten. Vouwfiets banden zijn meestal een stuk kleiner (bijvoorbeeld 16 of 20 inch). Bij Het Onderdelenhuis koop jij naast buiten- en binnenbanden voor vouwfietsen ook inklapbare fietspedalen of trappers. Ook vind je vouwfiets spatborden, zodat je kleren droog blijven na een regenachtige fietstocht.

Mountainbike onderdelen

Als je met de mountainbike fietst op ruige terreinen, zal je sneller je fietsband moeten plakken of een nieuw wiel nodig hebben? Het Onderdelenhuis levert MTB banden voor een goede grip en een lage rolweerstand. Zodat je met minder kracht snel kunt rijden en nog meer van de fietstocht kunt genieten. Het Onderdelenhuis biedt mountainbike onderdelen van topmerken zoals: Schwalbe, Continental en Vredestein.

Kinderfiets onderdelen

Wellicht weet jij het nog? Je eerste poging om te fietsen zonder zijwieltjes? En het fietsen machtig te worden? Een fantastisch moment om als kind (en natuurlijk als ouder) mee te maken. Zorg ervoor dat jouw kind ook geniet van dit moment, door een comfortabel kinderzadel en een kinderfiets die goed past bij de lengte van het kind. Daarnaast zijn goede remmen natuurlijk ook onmisbaar voor een veilige start van het fietsen van het kind.

Fietsonderdelen voor stadsfietsen

Met een stadsfiets leg je over het algemeen geen lange afstanden af. Maar juist korte ritten moeten zeer comfortabel zijn. Een comfortabele fiets is precies naar jouw wensen aan te passen. Door juist een ander zadel en of stuur. Fietsen zijn in de binnenstad niet altijd eenvoudig neer te zetten en daarom is een stabiele fietsstandaard echt gewild. Wil je ook lange afstanden met jouw stadsfiets kunnen afleggen? Dan wil je een stuur op verschillende manieren vast kunnen houden, zodat je van houding kunt wisselen. Bij Het Onderdelenhuis koop je stuurbochten, die dat mogelijk maken.

Onderdelen voor elektrische fietsen

Optimaal fietscomfort bereik je als je kiest voor een elektrische fiets. Bij Het Onderdelenhuis vind je fietsaccu’s met of zonder verlichting.

Zelf fietsonderdelen bestellen

Wil je meer informatie over fietsonderdelen kopen of heb je een vraag over je eigen fietsonderdelen bestellen? Vraag het gerust aan de professionals van de klantenservice. Deze helpen je graag verder het juiste fietsonderdeel te bestellen.