Fietsmanden

Fietsmanden kopen en of een nieuwe fietsmand bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor fietsaccessoires. Koop online een nieuwe fietsmand tegen een lage prijs. Zo hoef je niet meer met fietstassen aan het stuur of op je bagagedrager te fietsen, maar plaats je ze veilig in je fietsmand aan het stuur. Om ervoor te zorgen dat je boodschappen niet nat worden, zijn er de zogenoemde bakkersmanden deze hebben een deksel.

Fietsmand kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Fietsmanden

Fietsmanden zijn uitermate geschikt voor montage van de mand op de fiets. En voor het vervoeren van goederen, lichte lading. De fietsmanden worden meestal gebruikt voor bij het winkelen van lichte taken zoals gebeurt bij de dagelijkse boodschappen. Manden voor op de fiets worden vaak gemonteerd op het stuur. En worden gemaakt van traditionele mandenmakerij materialen, zoals: rieten en suikerriet of zelfs geweven plastic die lijken op rieten fietsmanden of manden van suikerriet. Fietsmanden kunnen ook uit andere materialen bestaan zoals metalen gaas. Ideaal wanneer je het lastig vindt om te kiezen: de best verkochte fietsmanden merken. Speciaal voor jou filteren wij iedere keer weer de meest verkochte fietskratten en fietsmanden uit ons assortiment.

Fietsmand bestellen

Wil jij meerdere fietsmanden kopen en of juist net die ene nieuwe fietsmand bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij een telefonische bestelling dien je er rekening mee te houden dat de verzending wel één dag langer is dan normaal. Eveneens als het product niet voorradig is in onze voorraad. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.