Fietskratten

Fietskratten kopen en of een nieuwe fietskrat bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist in fietsaccessoires. Een fietskrat is makkelijk voorop de fiets te monteren. En kan je natuurlijk goed gebruiken als je bijvoorbeeld boodschappen wilt vervoeren. Er zijn verschillende kleuren en maten fietskratten te verkrijgen. Er staat vast één fietskrat voor je bij.

Fietskrat kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Fietskratten

Wist je dat er precies twee standaard plastic boodschappentassen passen in een standaard fietskrat? De fietskratten zijn perfect voor ritjes in de stad of naar school. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? In een fietskrat kan je snel je spullen vervoeren. Heb je een 10 tot 20 minuten? Dat is de tijd die je nodig hebt om de fietskrat op je voordrager te bevestigen. Nadat je de fietskrat een keer hebt gemonteerd hoef je er jaren niet meer naar om te kijken. Dat is wel zo handig, want zo heb jij je handen vrij. Tevens zijn de fietskratten er in verschillende kleuren te verkrijgen. Hier vind je kratten in trendy kleuren. Geef je fiets een eigen stijl. En pimp je fiets met een bijpassende fietsbel of zadeldekje.

Fietskrat bestellen

Wil jij meerdere fietskratten kopen, of juist net die ene speciale fietskrat bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij een telefonische bestelling dien je er rekening mee te houden dat de verzending wel één dag langer is dan normaal. Eveneens als het product niet voorradig is in onze voorraad. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.