Fietskabels

Fietskabels kopen en of een nieuwe fietskabel bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fietsonderdelen specialist. Er zijn verschillende soorten en maten versnellingskabels voor op de fiets te verkrijgen. Dit soort fietskabels zijn handig voor het verstellen van de fietsversnelling.

Fietskabel kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Fietskabels

Fietskabels zijn een belangrijk onderdeel van de fiets en kunnen in de loop van tijd slijten. Het is daarom essentieel dat deze kabels op tijd vervangen worden. Onder fietskabels vallen de remkabels en versnellingskabels voor de fiets. Het Onderdelenhuis heeft een aanbod in kabels voor verschillende soorten fietsen. Zo zijn er fietskabels voor onder andere een stadfiets, racefiets of mountainbike. Daarnaast zijn er binnenkabels en buitenkabels of een kabels die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Ook voor rem binnenkabels en versnellingskabels ben je bij Het Onderdelenhuis aan het juiste adres. Bij de kabel spareparts vind je adjusters, cablecaps, spacehangers en cablewraps.

Fietskabel bestellen

Wil jij meerdere fietskabels kopen, of juist die ene speciale nieuwe fietskabel bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij een telefonische bestelling dien je er rekening mee te houden dat de verzending wel één dag langer is dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.