Fietsendragers

Fietsendrager kopen en of meerdere fietsendragers bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fietsonderdelen specialist. Tegenwoordig heb je verschillende fietsendragers. Een fietsendrager zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk je eigen fiets of meerdere fietsen kunt meenemen achterop en of op de auto.

Fietsendrager kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Fietsendragers

Fietsendragers zorgen ervoor dat je heel gemakkelijk fietsen kunt meenemen achterop de auto. Ideaal als je van een sportieve fietsvakantie houdt of als je gewoon een leuke fietstocht in eigen land wilt maken. Het assortiment fietsendragers bestaat uit dragers voor op de trekhaak en voor op het dak. Een dak fietsdrager is goedkoper, maar ook minder praktisch. Een trekhaakdrager is namelijk altijd geschikt voor 2 fietsen of meer. De meeste dragers voor op de trekhaak zijn kantelbaar, waardoor je altijd toegang hebt tot je kofferbak, zodat je eenvoudig de bagage in- en uit kunt laden.

Fietsendrager elektrische fiets

Er zijn veel mensen die graag hun elektrische fiets meenemen op vakantie. Door het gewicht van de accu zijn elektrische fietsen een stuk zwaarder dan de normale fietsen. Je doet er goed aan om bij de aankoop van een fietsendrager, goed te letten op het maximale laadgewicht van de fietsendrager. Om ervoor te zorgen dat je ook je elektrische fiets mee kunt nemen op vakantie bieden wij deze aan. De meeste fietsendragers kunnen door het gewicht van de fietsen maximaal maar twee elektrische fietsen vervoeren. Let hier dus goed op bij aankoop van dit soort speciale elektrische fietsendrager.

Fietsendrager bestellen

Wil jij meerdere fietsendragers kopen, of een nieuwe fietsendrager bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij het bestellen van een nieuwe fietsendrager dien je rekening te houden met één extra dag voor de levertijd. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.