Fietscomputers

Fietscomputer kopen en of meerdere nieuwe fietscomputers bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis de fietsaccessoires specialist. Of je nu een fietscomputer met draad, zonder draad of met GPS zoekt, Het Onderdelenhuis heeft ze allemaal in het assortiment. De keuze voor de juiste fietscomputer is vooral afhankelijk van de wensen van de gebruiker.

Fietscomputer kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Fietscomputers

Fietscomputers zijn al jaren bekend en worden door velen gebruikt. Vooral door de opkomst van de elektrische fiets. Zo zijn er meerdere merken fietscomputers zoals: Garmin, Wahoo, Polar en anderen. Maar fabriceert Garmin al jaren de beste fietscomputer onder de fietscomputers. Met uitgebreide mogelijkheden voor sensoren en een zeer goede meting van indicatoren zoals: vermogen, hartslag en cadans maken de fietscomputers van Garmin tot de beste die er momenteel zijn. En natuurlijk niet te vergeten de zeer goede navigatie en GPS functies. Een echte aanrader als het om een goede fietscomputer gaat.

Fietscomputer met GPS

Fietscomputers met GPS worden het meest verkocht. Deze apparaten zijn voorzien van een interne GPS sensor. Deze heeft als voordeel dat registratie vaak zeer nauwkeurig is door het contact met satellieten. En dat je zowel tijdens het fietsen als achteraf vaak terug kunt zien welke route je hebt afgelegd. Een nadeel is dat de registratie van de afstand soms verstoord kan worden als je door een dichtbebost gebiedt fietst of een stad met veel hoge gebouwen. Aangezien de GPS-sensoren echter steeds nauwkeuriger worden. Zijn de huidige fietscomputers draadloos met GPS en steeds nauwkeuriger en betrouwbaarder. Ondanks de betrouwbaarheid van de meting zit er vaak wel een kleine vertraging op de snelheidsmeting.

Fietscomputer met hoogtemeter

Wielrenners en of mountainbikers zijn geïnteresseerd in het aantal hoogtemeters tijdens een fietsrit. Je hebt doelstellingen op het gebied van aantal hoogtemeters of je wilt dat graag laten zien? Er zijn twee soorten hoogtemeters: via GPS of barometer. Een barometrische hoogtemeter is een stuk betrouwbaarder omdat de GPS op hoogte af en toe weg kan vallen. Hoogwaardige fietscomputers met GPS en hebben daarom een barometrische hoogtemeter.

Fietscomputer zonder GPS

Fietscomputers zonder GPS zijn nog steeds populair onder wielrenners en mountainbikers. Omdat de snelheidsmeting direct op het wiel gebeurt is deze zeer accuraat. Bovendien kan het signaal niet wegvallen wanneer je bijvoorbeeld in de bergen fietst. De klassieke fietscomputer komt in een draadloze en niet-draadloze variant. Vooral de draadloze variant wordt nog erg veel gebruikt onder wielrenners en mountainbikers. De prijs is over het algemeen veel lager en daardoor zijn fietscomputer zonder GPS zeer toegankelijk voor iedereen.

Fietscomputer bestellen

Wil jij een nieuwe fietscomputer bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Hier kan jij ook meerdere fietscomputers bestellen. Alles is mogelijk bij Het Onderdelenhuis. Let op! De verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.