Fietsbellen

Fietsbel kopen en of meerdere fietsbellen bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fietsonderdelen winkel voor allerlei bellen. De leukste fietsbellen vind je hier! Van kinderfietsbel tot reuze toeter!

Fietsbel kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Fietsbellen

Een trendy fietsbel laat je fiets opfleuren. Maar het is niet alleen een leuk gezicht. Een fietsbel geeft je meer veiligheid. Door met de fietsbel te rinkelen waarschuw jij de andere verkeersdeelnemers. Ook is bellen de manier om aan andere fietsers aan te geven dat je er langs wilt. De fietsbel met kompas laat je bovendien zien in welke richting je fietst. Dit kan erg handig zijn als je regelmatig fietstochten rijdt. Het is niet lastig om een nieuwe fietsbel op het stuur te plaatsen. Waar je op moet letten is of je de fietsbel wel op de juist plaats, monteert. Na het plaatsen van je fietsbel kan je weer op een veilige manier deelnemen aan het verkeer. Naast leuke fietsbellen verkopen wij ook fietstoeters, deze zorgen voor net wat meer veiligheid in het verkeer en vooral kinderen zullen dolblij worden van de vrolijke toeter op de fiets.

Fietsbel bestellen

Wil jij een nieuwe fietsbel kopen en of meerdere fietsbellen bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fietsenwinkel voor alles wat rinkelt. Let op! Bij een bestelling duurt het één dag langer voordat wij de fietsbel kunnen uitleveren. Hou hier dus rekening mee. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.