Toont alle 2 resultaten

Fietsaccessoires

Fietsaccessoires kopen en of een fietsaccessoire bestellen? Dat kan allemaal bij Het Onderdelenhuis, de fiets specialist. De beste en goedkoopste fietsaccessoires bestel je hier online. In ons ruime assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor je fiets: van fietskratten tot fietsmanden en meer nuttige accessoires voor op de fiets.

Fietsaccessoire kopen


Fietsaccessoires

Bij Het Onderdelenhuis maken wij jouw fietstochten graag zo aangenaam mogelijk. Je vindt in ons assortiment daarom niet alleen fietsmanden en fietssloten, maar ook andere accessoires die jouw fiets net iets comfortabeler maken. Denk bijvoorbeeld aan een handige houder voor je smartphone of een broekklem, zodat je broekspijpen niet vies worden tijdens het fietsen. En voor de langere tochten vergeet je natuurlijk ook je bidon niet mee te nemen. Het Onderdelenhuis heeft vele handige fietsaccessoires.

Kinderfietsaccessoires

Leren fietsen is spannend en zeker niet eenvoudig. Dankzij zijwieltjes kan jouw kind veilig leren fietsen, zonder zijn evenwicht te verliezen. In ons assortiment vind je zijwieltjes met de leukste prints, zoals Frozen zijwieltjes of zijwieltjes van Cars of Minnie Mouse. Om het leren fietsen nog leuker te maken, kun je de fiets van je zoon of dochter opvrolijken met leuke kinderartikelen.

Fietsaccessoire bestellen

Wil jij meerdere fietsaccessoires kopen en of juist net dat ene fietsaccessoire bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij een telefonische bestelling dien je er rekening mee te houden dat de verzending wel één dag langer is dan normaal. Eveneens als het gewenste product niet voorradig is in onze voorraad. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.