Fiets buitenbanden

Fiets buitenbanden kopen, of een speciale fiets buitenband bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Hier vind je de fietsbanden (binnen- & buitenbanden) die jij zoekt. Fietsbanden (binnenbanden en buitenbanden) zijn zeer bepalend voor je fietsplezier. Binnen het veelzijdige binnenbanden en buitenbanden assortiment vind jij een ruime keus aan goede fietsbanden.

Fiets buitenband kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Fiets buitenbanden

Wil jij online een nieuwe fiets buitenband kopen? Het Onderdelenhuis is de online fietsenwinkel voor alle maten buitenband voor de fiets. Er komen jaarlijks steeds meer nieuwe fietsbanden bij en tegenwoordig is er al een zeer groot aantal nieuwe fiets buitenband modellen verkrijgbaar. Om een fiets buitenband goed op te kunnen meten hebben wij het onderstaande overzicht. Hier vind jij de fietsband maten. Het streven is naar een internationale standaard ETRTO.fietsbanden maatbepaling Het bepalen van de maat van je banden is niet altijd eenvoudig. Gelukkig heeft Het Onderdelenhuis tegenwoordig een internationale maataanduiding voor banden; de ETRTO-maat. Deze maat bestaat uit twee getallen. Het eerste getal geeft de breedte van de band aan (mm), het tweede getal de diameter van de velg (mm).

Merken fiets buitenbanden

In deze fietsenwinkel vind je tientallen soorten en maten buitenbanden voor je fiets. Kies uit fiets buitenbanden van merken als: Schwalbe, Continental, CST en Vredestein en geniet van een optimaal fietscomfort.

Fiets buitenband bestellen

Wil jij meerdere fiets buitenbanden bestellen? Of juist die ene speciale fiets buitenband? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Je kan telefonisch je bestelling doorgeven. Let op! Leveringen doen er 24 uur langer over. Hou hier dus rekening mee als je iets besteld. Zo begin jij goed met het monteren van een nieuwe fiets buitenband. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.