Fiets binnenbanden

Fiets binnenbanden kopen en of een speciale nieuwe fiets binnenband bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fietsbanden winkel. En fietsbanden (binnenbanden en buitenbanden) zijn zeer bepalend voor je fietsplezier. Binnen het veelzijdige fiets binnen- en buitenbanden assortiment vind je een ruime keus aan fietsbanden.

Fiets binnenband kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Fiets binnenbanden

Wil je online een nieuwe fiets binnenband kopen? Dan is Het Onderdelenhuis de online fietsenwinkel voor al je nieuwe binnenbanden voor de fiets. Er zijn 3 verschillende soorten binnenbanden: met een Hollands ventiel of Dunlop ventiel, met een Frans of Presta ventiel en met een auto of schrader ventiel. Doordat de binnenbanden rekbaar zijn, zijn ze geschikt voor meerdere maten buitenbanden. Toch is het verstandig om een fiets binnenband te kiezen die zowel qua breedte als diameter goed past bij de buitenband, zodat de spanning van de binnenband optimaal is en deze langer mee gaat. In onderstaande overzicht vind jij de fietsband maten. Het streven is naar een internationale standaard ETRTO.fietsbanden maatbepalingHet bepalen van de maat van je banden is niet altijd eenvoudig. Gelukkig heeft Het Onderdelenhuis tegenwoordig een internationale maataanduiding voor banden; de ETRTO-maat. Deze maat bestaat uit twee getallen. Het eerste getal geeft de breedte van de band aan (mm), het tweede getal de diameter van de velg (mm).

Merken fiets binnenbanden

Er zijn vele merken fietsbanden te verkrijgen. Het Onderdelenhuis heeft de volgende binnenbanden van merken zoals: Continental, CST, Michelin, Schwalbe en Vredestein binnen het assortiment.

Fiets binnenband bestellen

Wil je meerdere binnenbanden kopen, of een speciale nieuwe fiets binnenband bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Je kan telefonisch je bestelling doorgeven. Let op! De bestelling duurt 24 uur langer. Hou hier dus rekening mee. Zodat jij zelf snel weer je nieuwe fiets binnenband kunt plaatsen. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.