Enkele fietstassen

Enkele fietstassen voor de fiets kopen en of een nieuwe enkele fietstas bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor fietstassen. De enkele fietstassen zijn tassen die aan één kanten van de bagagedrager komen te hangen. Dit soort fietstassen zijn erg gemakkelijk bij het met de fiets boodschappen doen. Tevens staan deze fietstassen bekend als de pakaftassen.

Enkele fietstas kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Enkele fietstassen

Enkele fietstassen zijn er in alle soorten, kleuren en maten. Voor op de elektrische fiets en de gewone fiets. En van verschillende fietstassenmerken. Wil jij een enkele fietstas? Kijk dan op het overzicht hierboven voor het assortiment enkele fietstassen / pakaftassen.

Pakaftas

Een enkele fietstas wordt ook wel een pakaftas genoemd. Meerdere enkele fietstassen heten dus pakaftassen. Een pakaftas is een tas die aan één kant van de bagagedrager achterop de bagagedrager gehangen wordt. De naam zegt het al dit soort fietstassen zijn gemakkelijk er vanaf te pakken. Zo kan je gemakkelijk een paar kleine boodschappen doen. Deze kan je direct in de pakaftas doen en bij de fiets aangekomen hoef je alleen nog maar de pakaftas aan een kant van de bagagedrager te hangen.

Enkele fietstas bestellen

Wil jij een enkele fietstas bestellen? Of wil jij meerdere specifieke enkele fietstassen bestellen? Dat kan allemaal bij Het Onderdelenhuis. Dit kan je via de telefoon bestellen. Let op! De telefonische bestelling en de desbetreffende verzending is wel één dag langer dan normaal. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.