Resultaat 1–36 van de 1145 resultaten wordt getoond

Elektra

Alles voor elektra heeft Het Onderdelenhuis. Elektra in en om het huis nodig? In je eigen huis wil jij, jezelf veilig en comfortabel voelen. Het Onderdelenhuis heeft daarom een groot assortiment schakel- en installatiemateriaal voor een veilige elektriciteitsvoorziening. Want of het nu gaat om goede verlichting of warmte in je huis, je elektronische apparaten moet in orde zijn. Koop je benodigde materialen online of in het filiaal van Het Onderdelenhuis.

Elektra kopen

44,99
16,00
10,99
7,49
9,99
7,49

Elektra aanleggen en installatiemateriaal

Wil je elektronische apparatuur veilig installeren. Het onderdelenhuis biedt installatiemateriaal waarmee elke doe-het-zelf-klus tot een succes kan maken. Denk aan multimeters, zekeringen, fittingen, draad, kabels en verlengsnoeren.

Batterijen kopen

Bij sommige klussen of in sommige situaties heb je geen elektriciteit bij de hand. Oplaadbare gereedschappen of batterijen kunnen je dan toch van de nodige energie voorzien.

Beveiliging en IP-camera

Iedereen wil onbezorgd kunnen leven. Daarom heeft het onderdelenhuis diverse producten in huis die de woning veiliger maken, zoals bellen, beveiligingssystemen en brandbeveiliging. Met een ip-camera kan je jouw omgeving, goed in de gaten houden via het eigen computernetwerk. Dat is een prettig gevoel.

Stekkerdozen en verlengsnoeren

Met een van de vele stekkerdozen of verlengsnoeren van het onderdelenhuis zit je nooit zonder elektriciteit, al ben je dan wat verder verwijderd van een stopcontact. Handig voor bijvoorbeeld het gebruik van je multimedia.

Elektra schakelmateriaal

Electra kan je bedienen met schakelmateriaal. Bij het onderdelenhuis vindt je wandcontactdozen, dimmers, stekkers, schakelaars en nog veel meer elektronische onderdelen.