Dynamo verlichting

Dynamo verlichting kopen en of juist die speciale fiets dynamo verlichting bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de fietsverlichting specialist. De klassieke koplamp en achterlamp krijgen door de dynamo, stroom waardoor beide fietslampen gaan branden als het dynamo tegen de voorband klemt. Het Onderdelenhuis heeft verschillende dynamo verlichting voor op de fiets.

Dynamo verlichting kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Dynamo verlichting fiets

De stroomvoorziening van de fietsverlichting komt meestal van een fietsdynamo, of van batterijen of accu's. De dynamo levert dus alleen spanning aan de verlichting tijdens het fietsen, tenzij de verlichting uit een andere bron zijn energie krijgt zal de verlichting dan ook niet werken zonder draaiende wielen. Gebruikelijke types van dynamo's bij fietsen zijn de band-, naaf- en roldynamo. Andere types fietsdynamo's zijn onder meer de velg- en spaakdynamo. Dynamo's zijn er in twee soorten: het dynamo met aandrijving via het wiel, en de tegenwoordig veel gebruikte naafdynamo die in de voornaaf zit ingebouwd. Het oudere type dynamo wordt aangedreven door een van de wielen en zal zo de benodigde stroom opwekken. Een fietsdynamo is een wisselstroomdynamo die de fietsverlichting van een fiets van spanning voorziet. De rotatie van het fietswiel wordt overgebracht op de as van de dynamo.

Dynamo verlichting bestellen

Wil jij meerdere dynamo's fietsverlichting kopen, of juist die nieuwe dynamo verlichting bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Bij een telefonische bestelling dien je er rekening mee te houden dat de verzending wel één dag langer is dan normaal. Eveneens als het product niet voorradig is binnen de voorraad. Hou hier dus rekening mee, zodat jij het alsnog op tijd kunt gebruiken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.