Meer informatie over dit product nodig?

Bel ons op:
+31 (0)591 641126

Mail naar:
info@hetonderdelenhuis-emmen.nl

Kom langs:
Wilhelminastraat 38, 7811 JC, Emmen

Draadloze Access Point AC1200 2.4/5 GHz (Dual Band) Gigabit Wit

164,99

Uitverkocht

Alleen online verkrijgbaar

Uitverkocht

Krachtige mainstream-oplossing voor moderne bedrijven

De CAP1200 is een krachtige draadloze oplossing die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne reguliere bedrijven met de nieuwste IEEE 802.11ac-technologie voor draadloze snelheden tot 1200 Mbps.
Industriële prestaties en bouwkwaliteit gecombineerd met gebruiksvriendelijke bediening, supersnelle draadloze snelheid, een uitgebreide functieset en een praktisch ontwerp voor plafondmontage maken een ideale dual-band oplossing voor zakelijke omgevingen.

Voor bedrijven die veiligheid, flexibiliteit en snelheid eisen – de Edimax Pro-serie heeft een breed scala aan potentiële toepassingen, van kantooromgevingen tot scholen, campussen, hotels en ziekenhuizen.
Capaciteit met hoge dichtheid voor maximaal 100 gelijktijdige gebruikers is ideaal voor BYOD-werkplekken (Bring Your Own Device) of andere omgevingen met veel gebruikers en draadloze apparaten.
Er kunnen meerdere SSID’s worden geconfigureerd voor verschillende afdelingen of gebruikersgroepen en een ingebouwde RADIUS-server biedt extra verificatie met een schaalbare AP-array-architectuur voor centraal beheer van meerdere toegangspunten.
Snelle roaming voor naadloze overgangen tussen toegangspunten, Power over Ethernet-ondersteuning (PoE) en een intuïtieve webgebaseerde beheerinterface bieden flexibiliteit voor implementatie en uitgebreide beheeropties voor MIS-afdelingen en netwerkbeheerders van het bedrijf.

Wanneer prestaties en beveiliging van cruciaal belang zijn voor uw bedrijf, heeft u producten nodig die zijn ontworpen voor uw branche.
De Edimax Pro-serie is ontworpen om uw bedrijf te helpen en de connectiviteit te bieden waar u elke dag op vertrouwt, met gegarandeerde veiligheid en effectiviteit.

Hoogwaardig ontwerp met snelle 1200 Mbps dual-band 11ac
State-of-the-art IEEE 802.11ac draadloze technologie levert de Giga-snelle Wi-Fi-snelheden die de hedendaagse snel veranderende moderne zakelijke omgevingen vereisen.
En gelijktijdige 2,4 GHz en 5 GHz dual-band dekking betekent maximale flexibiliteit voor mobielgerichte zakelijke productiviteitstoepassingen.
Snelheden tot 300 Mbps op de 2,4 GHz-band en 867 Mbps op de 5 GHz-band kunnen zelfs de meest bandbreedte-intensieve taken aan, perfect voor audio-, video- en spraaktoepassingen en aanzienlijk sneller dan traditionele 802.11n Wi-Fi.
Bovendien beschikken de producten uit de Edimax Pro-serie over andere hoogwaardige ontwerpkenmerken, zoals vaste condensatoren voor een aanzienlijk langere levensduur dan traditionele niet-vaste alternatieven, die minder warmte genereren en meer stabiliteit bieden.
Duurzaam, robuust en klaar voor zakelijke omgevingen.​

Brede dekking en meerdere SSID’s
Met instelbaar RF-uitgangsvermogen en hoge ontvangergevoeligheid, zijn Edimax Pro-toegangspunten uitgerust om een ​​brede dekking te bieden waar dit het meest nodig is.
Geschikt voor grote ruimtes op kantoorvloeren, winkelvloeren, ziekenhuisafdelingen of vergaderruimten, krijg de draadloze dekking die personeel en systemen nodig hebben om efficiënt te werken.
Houd elke hoek van uw bedrijf verbonden en onderscheid gebruikersgroepen, afdelingen of gasten met maximaal 32 afzonderlijke SSID’s met onafhankelijke beveiliging. Brede, toegankelijke wifi-dekking met sterke beveiliging om gevoelige bedrijfsinformatie te beschermen en toegang tot interne netwerken te bewaken.

BYOD-oplossingen en netwerken met hoge dichtheid
Bring Your Own Device (BYOD) wordt een steeds vaker voorkomende bedrijfstrend in kantoren en bedrijfsomgevingen over de hele wereld. Werknemers gebruiken hun eigen smartphones, tablets en laptops met de nieuwste cloud-verbonden productiviteits-apps om dingen voor elkaar te krijgen, en de traditionele 2,4 GHz is overvol, dus de meeste van deze apparaten hebben snelle 5 GHz wifi nodig of ondersteunen deze.
En in kantoren, hotels, scholen of andere dichtbevolkte omgevingen moeten toegangspunten het hoofd bieden aan een groot aantal gebruikers die op elk moment verbinding maken met het netwerk, of het nu klanten of werknemers zijn.
Edimax Pro-oplossingen ondersteunen de nieuwste 802.11ac 2,4 GHz en 5 GHz dual-band wifi, samen met een hoge dichtheid om tot 100* gebruikers tegelijk te ondersteunen, ideaal voor BYOD-werkplekken en een groot aantal draadloze apparaten.
(*Het maximale aantal gebruikers in 2,4 GHz is afhankelijk van de interferentieconditie van de omgeving.)

Naadloze mobiliteit
Typische draadloze toegangspunten kunnen bij normaal gebruik effectief een straal van 25 tot 30 meter bestrijken. Nu met de technologische vooruitgang in Edimax Pro-toegangspunten, kunnen we de effectieve dekking ongeveer 1,5x verder uitbreiden, waardoor wifi-dode zones volledig worden geëlimineerd en een algemene dekking wordt geboden in bedrijfsomgevingen.
Draadloze apparaten kunnen naadloos verbonden blijven in omgevingen waar connectiviteit een cruciaal onderdeel kan zijn van efficiëntie en productiviteit, en profiteren van mobiliteit met snelle connectiviteit met een reeks draadloze apparaten: smartphones, tablets en computers, in een hele organisatie.

Hotels, kantoren, scholen en ziekenhuizen
Edimax Pro-serie access points, met high-speed 11ac high-density netwerken voor maximaal 100 gelijktijdige gebruikers, zijn ideaal voor gebouwen met meerdere huurders, hotels, resorts, ziekenhuizen, campussen, congressen of overal met een grootschalig netwerk gebruik, met gegarandeerde veiligheid en effectiviteit.

Rogue AP-detectie en draadloze isolatie
De detectie van frauduleuze toegangspunten kan ongeautoriseerde SSID’s identificeren die mogelijk met kwade bedoelingen in een anders beveiligd netwerk zijn geïnstalleerd, en L2 draadloze isolatie biedt draadloze beveiliging.

Eenvoudig en intuïtief centraal netwerkbeheer: NMS
Werk met Edimax Pro NMS (Network Management Suite)* webgebaseerde draadloze netwerkbeheersoftware.
MIS-beheerders van bedrijven kunnen de krachtige functionaliteit van Edimax Pro-toegangspunten plannen en beheren op basis van hun kantoorruimte met behulp van een eenvoudige, externe webgebaseerde interface met een dashboard, kaartweergave, verkeersstatistieken en draadloze clientlijst voor netwerkbreed extern beheer.
RADIUS-instellingen, WLAN-groepsinstellingen, toegangscontrole, gastnetwerkinstellingen en firmware-upgrades kunnen allemaal centraal vanaf één locatie worden beheerd om netwerkuitval te verminderen, probleemoplossing te vergemakkelijken en de netwerkprestaties te optimaliseren.
Grafische zoneplannen met Google Maps-integratie en installatiewizards zijn ook beschikbaar voor het uitbreiden en beheren van grote netwerken met meerdere toegangspunten, met aangepaste plattegronden, visuele overzichten en eenvoudige pictogrammen voor slepen en neerzetten voor snelle toegang tot belangrijke prestatie- en bewakingsinformatie.

AP-array
Edimax Pro Network Management Suite (NMS) ondersteunt AP-array-architectuur, die centraal beheer van een groep toegangspunten mogelijk maakt. NMS kan op één toegangspunt worden geïnstalleerd en ondersteunt tot 8 of 16 Edimax Pro-toegangspunten (8 AP’s: CAP300, CAP1200: 16 AP’s: CAP1750, WAP1200, WAP1750, OAP1750) zonder dat een extra draadloze controller nodig is, waardoor de kosten worden verlaagd en efficiënt wordt AP-beheer op afstand.
Toegangspunten kunnen worden ingezet en geconfigureerd volgens de vereisten, waardoor een krachtige netwerkarchitectuur ontstaat die in de toekomst gemakkelijk kan worden beheerd en uitgebreid, met een gebruiksvriendelijke interface en een volledige reeks functionaliteiten voor MIS’en van bedrijven.

Eenvoudige installatiekit
Ontwerp voor plafondmontage en T-railmontage met eenvoudige installatiekit.

Draadloze Access Point AC1200 2.4/5 GHz (Dual Band) Gigabit Wit

164,99

Uitverkocht

Alleen online verkrijgbaar

Uitverkocht