Draad en kabel

Draad en kabel zijn zeer nuttig. Elektriciteit draad kopen of luidsprekerkabel bestellen? Dat is mogelijk bij Het Onderdelenhuis de elektra specialist. Hier kan jij nog veel meer verschillende draden en kabels verkrijgen zoals buitenkabel, coaxkabel, installatiedraad, laagspanning, luidsprekerkabel. Stroomkabel voor een zeer goede meterprijs.

Draad en kabel kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Elektra draad en kabel

Wil jij elektra aanleggen? Bijvoorbeeld voor het aansluiten van de tuinverlichting? Gebruik de buitenkabels en grondkabels van Het Onderdelenhuis. Kabels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en dikten. Ook voor andere kabels, draden en snoeren ben je bij Het Onderdelenhuis aan het juiste adres. Zoals binnenkabels, installatiedraad, snoeren met of zonder schakelaars, huishoudsnoer, aansluitsnoeren, verlengkabels, kabelslangen.

Draad en kabel bestellen

Draad en kabel bestellen dat kan als je meerdere meters nodig bent. Aangezien wij graag meedenken en een goede service willen verlenen. Is het mogelijk om bij Het Onderdelenhuis al je bedrading en bekabeling te bestellen. Wil jij meer informatie? Neem gerust contact met ons op.