Toont alle 3 resultaten

D Batterijen

D batterijen kopen en of een D batterij bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Alkaline D batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor apparatuur met een grote constante energiebehoefte, zoals bijvoorbeeld draagbare geluidsapparatuur. Wij leveren uitsluitend A-merk batterijen, zodat je verzekerd bent van een goede prijs kwaliteitsverhouding voor batterijen.

D batterijen kopen


Alkaline batterijen 1.5V / LR20

Alkaline batterijen zijn er in verschillende groottes waaronder type D. Deze alkaline batterij is ook goed bekend onder de naam LR20. Een LR20 D alkaline batterij heeft nog meer verschillende benamingen waaronder: LR20A, AM-1, AM1, HP11, Kodak KD, K4A, Toshiba LR20N, Rayovac 6D, 813, Varta 4020, D, Panasonic AM2, E95, Mono, SUM1 en BA3030/U, UM1, UM-1. Afmetingen LR20 / D: 61,5 x 34,2 mm.

Alkaline D batterij LR20

Hoe lang een batterij meegaat is mede afhankelijk van de capaciteit van de batterij. Omdat er meer stroom zit in alkaline LR20 batterijen gaan deze langer mee dan de goedkopere LR20 koolzink variant. Alkaline batterijen worden om die reden ook vaker gebruikt, temeer dat de meeste elektrische apparaten meer stroom vragen.

Alkaline D batterijen

Het beste is om batterijen op een koele en droge plaats te bewaren. Koel is niet hetzelfde als koud. Een droge ruimte op kamertemperatuur -niet bij de verwarming- is meer dan voldoende. Op de batterij staat een houdbaarheidsdatum, hou deze altijd in acht en gebruik de batterijen niet meer als die datum is verlopen. Tip, bewaar batterijen op een vaste plek en zorg dat je nieuwe en gebruikte batterijen gescheiden houdt van elkaar. Lege batterijen gooi je niet in de prullenbak maar hoor jij bij het Klein Chemisch Afval aan te bieden.

D batterijen bestellen

Wil je nieuwe batterijen bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Staan de gewenste batterijen er niet bij? Geen probleem, Het Onderdelenhuis kan alle batterijen bestellen. Let op, als wij deze niet op voorraad hebben liggen. Krijg jij de bestelde batterijen één dag later geleverd. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.