C Batterijen

C batterijen kopen en of een Alkaline C batterij bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Alkaline C batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor apparatuur met een grote constante energiebehoefte, zoals bijvoorbeeld draagbare geluidsapparatuur. Wij leveren uitsluitend A-merk batterijen, zodat je verzekerd bent van een goede prijs kwaliteitsverhouding voor de batterijen.

C batterijen kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Alkaline C batterijen 1.5V / LR14

Alkaline batterijen zijn er in verschillende groottes waaronder type C. Deze alkaline batterij is ook goed bekend onder de naam LR14. Een LR14 C Alkaline batterij heeft nog meer verschillende benamingen waaronder: MX1400, R14, R14P, LR14A, AM-2, HP11, Varta 4106, Kodak KC, K4A, Toshiba LR14N, NEDA 14A, 14AC, Rayovac 814, Varta 4014, C, Panasonic AM2, Energizer Ever Ready E93, BABY UM2 en UM-2. Afmetingen LR14 / C: 50,0 x 26,2 mm.

Alkaline C batterij LR14

Hoe lang een batterij meegaat is mede afhankelijk van de capaciteit van de batterij. Omdat er meer stroom zit in alkaline LR14 batterijen gaan deze langer mee dan de goedkopere LR14 koolzink variant. Alkaline batterijen worden om die reden ook vaker gebruikt, de meeste elektrische apparaten meer stroom vragen.

Alkaline C batterijen

Het beste is om batterijen op een koele en droge plaats te bewaren. Koel is niet hetzelfde als koud. Een droge ruimte op kamertemperatuur -niet bij de verwarming- is meer dan voldoende. Op de batterij staat een houdbaarheidsdatum, hou deze in acht en gebruik de batterijen niet meer als die datum is verlopen. Een tip: bewaar batterijen op een vaste plek en zorg dat je nieuwe en gebruikte batterijen gescheiden houdt van elkaar. Lege batterijen gooi je niet in de prullenbak maar hoor jij bij het Klein Chemisch Afval aan te bieden.

C batterijen bestellen

Wil je C batterijen bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Staan de gewenste batterijen er niet bij? Geen probleem, Het Onderdelenhuis kan speciaal batterijen bestellen. Let op, dit duurt wel één dag langer qua leveren. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.