Bundelbandjes en clips

Bundelbandjes en clips kopen en of bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de specialist voor montage. Er zijn verschillende bundelbandjes ook wel tie-wraps of kabelbinders te verkrijgen in verschillende lengtes en diktes. Maar ook buisclips, kabelclips en klembeugels voor verschillende toepassingen.

Bundelbandjes en clips kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Bundelbandjes / Tie wraps

Een tiewrap is een plastic riempje, dat voor het samenbundelen of vastmaken van objecten, zoals kabelbundels. Een Nederlandse term is kabelbinder. Alternatieve aanduidingen zijn ladderstrip, bundelbandje, bindbandje, trekbandje, snelbinder, colsonbandje of sjorbandje. Het bandje is bedoeld voor eenmalig gebruik. Na het aantrekken kan het niet meer losser gemaakt of geopend worden, mist je het doorknipt en een nieuwe tie rip wilt gebruiken.

Kabelclips / Klembeugels

Een kabelclip gebruik je om bijvoorbeeld een kabel netjes via de plint te laten lopen zodat deze niet over de vloer hoeft te liggen. Klembeugels zijn er om PVC leidingen netjes via de muur aan te leggen. Zodat je niet alle kabels die daar doorheen lopen ziet. Beiden zijn zeer handig om netjes elektriciteit en of datakabels netjes mee weg te werken.

Bundelbandjes of clips bestellen

Wil jij nieuwe bundelbandjes of clips bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis. Let op! Er zit wel één dag langere levertijd op het bestellen. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.