Buitenkabel

Buitenkabel kopen en of bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis deze heeft meerdere soorten elektra draad en kabel. Elektra buiten aanleggen? Bijvoorbeeld voor het aansluiten van de tuinverlichting? Gebruik de buitenkabels en grondkabels van Het Onderdelenhuis, zoals XMVK en YMVK. Kabels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en dikten.

Buitenkabel kopen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Xmvk kabel

Deze kabel is geschikt voor het plaatsen van buitenverlichting of buitenstopcontact aan een buitenmuur, maar alleen bovengronds.

Grondkabel

Ideaal voor het plaatsen van buitenverlichting of buitenstopcontact achter in de tuin of stroomvoorziening in een schuur/tuinhuis waarbij de kabel onder de grond gaat.

Grondkabel Ymvk

Een YMVK-kabel is een waterdichte kabel voor onder de grond. Deze kabel biedt extra beveiliging tegen elektrisering.

Buitenkabel bestellen

Het is mogelijk om bij Het Onderdelenhuis verschillende soorten buitenkabels op maat te bestellen. Ook voor andere kabels, draden en snoeren ben je bij Het Onderdelenhuis aan het juiste adres. Zoals binnenkabels, installatiedraad, snoeren met of zonder schakelaars, huishoudsnoer, aansluitsnoeren, verlengkabels, kabelslangen of HDMI-kabels. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.