Resultaat 1–36 van de 187 resultaten wordt getoond

Beveiliging

Beveiliging voor in huis kopen of je auto veiliger maken? Dat kan met de beveiligingsproducten van Het Onderdelenhuis de elektra specialist. Ben jij opzoek naar een brandmelder en of koolmonoxidemelder, hittemelder of een persoonlijk alarm?

Beveiliging kopen


Brandmelder beveiliging

Een brandmelder ook wel rookmelder mag eigenlijk niet ontbreken binnen het huis. Deze waarschuwt immers als er brand is uitgebroken. Een rookmelder is een detector die alarm slaat na waarnemen van rookdeeltjes de zogenaamde aerosolen, die kunnen wijzen op een beginnende brand. Een rookmelder kan een zelfstandig apparaat zijn, maar steeds vaker zijn brandmelders verbonden met een brandmeldinstallatie.

Koolmonoxide beveiliging

Een koolmonoxidemelder is een apparaat dat gas kan detecteren. Een koolmonoxidemelder beschikt over CO-sensoren die meteen alarm slaan na het meten van een verhoogde concentratie koolmonoxide. De melders werken op 230 Volt, alkaline batterij of op duurzame lithium batterijen. Een CO-melder heeft onder normale omstandigheden een levensduur van ongeveer 7 tot 10 jaar en werkt het best in stofvrije ruimtes. Gebruik bij het schoonmaken van een koolmonoxidemelder geen schoonmaakmiddelen. De chemische stoffen die hierin zitten kunnen de sensoren in de melder beïnvloeden.

Beveiliging bestellen

Ben jij opzoek naar een goed beveiligingssysteem voor binnen het huis? Het Onderdelenhuis, helpt je graag verder. Neem gerust contact op voor meer informatie.