Resultaat 1–36 van de 50 resultaten wordt getoond

Batterijen

Batterijen kopen en of een specifieke nieuwe batterij bestellen? Dat kan bij Het Onderdelenhuis, de elektra specialist. De batterijen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën en op formaat. Zo vindt je in deze Alkaline de AA alkaline en AAA alkaline batterij. Verder staat hier een totaal overzicht van alle batterijen die Het Onderdelenhuis heeft. Een batterij is een element bestaande uit meerdere elektrochemische cellen voor het leveren van elektriciteit, die ontstaat door de omzetting van opgeslagen chemische energie in elektrische energie.

Batterijen kopen

Plaatshouder
5,29
19,99
varta v8gs silver 1,55v sr55 knoopcel batterij VT4173101401-1
3,99
+
Uitverkocht
Varta Minion LED lantaarn

AA Batterijen

Varta Minion Lamp

12,99

De alkaline batterij

De Alkaline batterij is een niet-oplaadbare batterij, wordt ook wel de wegwerp batterij genoemd. De alkaline batterij is veruit de meest gebruikte batterij, het meest gebruikte formaat is de AA batterij ook bekend als de penlite batterij. Andere veel gebruikte formaten zijn de AAA, C, D en het 9 Volt blokje. Deze vindt je allemaal terug in het assortiment van het onderdelenhuis, daarnaast worden er ook andere formaten aangeboden zoals AAAA, 23A, LR1, 4LR44, 3LR12, J, 11A, 27A en alkaline knoopcellen. De alkaline batterij is in verschillende apparaten te gebruiken zoals speelgoed, afstandsbedieningen, draadloze toetsenborden, zaklampen en camera’s. Voor apparatuur dat veel energie verbruikt adviseren wij de oplaadbare batterij te gebruiken. Ook als je regelmatig de batterij moet vervangen adviseren wij oplaadbare batterijen, je hebt de investering er immers zo weer uit.

Knoopcel batterijen

Bij de knoopcellen Lithium 3 Volt vindt je onder andere de CR2032 batterij. Bij Fotobatterijen Lithium vindt je de formaten CR123A en CR2. En de 1/2 AA batterij vindt je in de categorie Lithium.

Oplaadbare batterijen

De oplaadbare batterij vindt je in een andere categorie. Kan je een specifieke batterij niet vinden? Vul het contactformulier in en het onderdelenhuis neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Batterij weggooien

Let er op dat je de batterij niet weggooit bij het huisafval, maar inlevert bij een inzamelpunt. Dit kan bij een groot aantal winkels zoals supermarkten of de gemeentelijke inzameldienst maar ook bij het onderdelenhuis. Voorin de winkel staat een verzameltoon voor lege batterijen en accu's.